top of page
bso1.jpg

Buitenschoolse opvang

BSO de schatkamer kent één groep kinderen van 4 tot 12 jaar. We hebben vaste, vertrouwde pedagogisch medewerkers op de groep. De maximale capaciteit van BSO de schatkamer  is 22 kinderen en twee pedagogisch medewerkers, conform de uitkomst van de rekentool die we gebruiken, 1ratio.nl We hebben een gezamenlijke binnenruimte en één buitenruimte. We bieden zoveel mogelijk sport en spel activiteiten aanbieden op de naast gelegen grasvelden. Daarnaast ligt het park de warande op loopafstand waar we regelmatig met de kinderen naartoe kunnen.

Wat vinden wij belangrijk?

Omdat wij tegemoet willen komen aan de individuele wens van het kind, worden er verschillende activiteiten aangeboden zoals: creatieve- en knutselactiviteiten, spel- en bewegingsactiviteiten, kookactiviteiten enz. Dit wordt vooraf vastgelegd. Ook kan het zo zijn dat er geen gerichte activiteiten worden aangeboden, dan zijn kinderen geheel vrij om te kiezen waar ze mee willen spelen, met wie en met welk speelgoed.

IMG_8741.JPG
IMG_8740.JPG

Samenwerking scholen 

We vangen kinderen op van verschillende basisscholen. Op dit moment betreft het Silvester Bernadette, De Wilhelmina, de Mozaiek, de Bundertjes, en de goede herder .De kinderen zullen gehaald en gebracht worden d.m.v. van eigen vervoer(busje) of een taxi. We gebruiken zoveel mogelijk de bus van 't Kasteeltje. De pedagogisch medewerkers hebben een geldig rijbewijs en onder de autoverzekering valt ook de ongevallen inzittende verzekering. Wij hebben goedgekeurde kinderzitjes in de auto. Voor het vervoeren in de auto’s hanteren wij een toestemmingsformulier

bottom of page